ich-zapfe

Kjølesett, kjøleaggregat for EGL-disk venstre


Artikkelnummer NEW-6935

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 16,205.12
NOK 12,964.09 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Kjølesett, kjøleaggregat for EGL-disk venstre

Investér i det kraftige kjølekittet for EGL-skranke venstre og gi kundene dine den perfekte forfriskende fatølopplevelsen. Denne kompakte og plassbesparende kjøleenheten er ekspertdesignet for bruk i serveringssteder, restauranter, barer og hoteller, og er et must for enhver virksomhet som ønsker å skille seg ut.

Funksjoner i et øyeblikk:

  • Kraftig:Med 450 W effekt på venstre side tilbyr denne kjøleenheten optimal kjøling for ditt fatøl, slik at det holder seg friskt og kjølig.
  • Lettvektskomfort:Med en vekt på bare 15500 g er kjøleenheten enkel å håndtere og transportere til tross for sin kraftige ytelse.
  • Kompakte dimensjoner:Med målene 320×465×615 mm er kjøleenheten plassbesparende og fleksibel å installere, perfekt for enhver serveringsbedrift.
  • Pålitelig kjøling:Kjøleenheten garanterer konstant og pålitelig kjøling, slik at fatølet ditt holder seg friskt og ved optimal temperatur til enhver tid.
  • Enkel installasjon:Den ukompliserte installasjonsprosessen muliggjør rask og sømløs oppstart, og minimerer nedetid i virksomheten din.
  • Langsiktig investering:Med høy kvalitet og holdbarhet er denne kjøleenheten en langsiktig investering i din serveringsbedrifts fremtid.
  • Profesjonelt utseende:Det moderne og kompakte designet til kjøleenheten gir et profesjonelt og tiltalende utseende til din virksomhet.
  • Konkurransedyktig fordel:Bruk vår kjøleenhet som en konkurransedyktig fordel og skill deg ut fra konkurransen med enestående kjøleytelse.
  • Kundeserviceeksellens:Vis kundene dine at du bryr deg om deres tilfredshet og skill deg ut med utmerket kundeservice.

Ved å bruke kjølekittet for EGL-skranke venstre kan du tilby kundene dine perfekt nedkjølt, ferskt fatøl. Med denne toppmoderne kjøleenheten kan du forbedre kvaliteten og smaken på ølet ditt og skape en uforglemmelig opplevelse for kundene dine. Veien til fornøyde kunder og økt salg starter her. Bestill kjølekitet for EGL-skranke venstre i dag!

Vare-ID 453889
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 15500 g
Netto vekt 15500 g
dimensjoner 320×465×615mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: